Ne demek?

Wiki Article



Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

C# muhtevaindeki bir klas tek bir baş sınıftan doğrudan devralabilir. Fakat, bir baş sınıfın kendisi sair bir sınıftan devralabileceğinden, bir sınıf dolaylı olarak yekten çok kök klası devralabilir.

Her bir yapı farklı bir örgünın yahut organizasyonun olası durumlarına seslenme edebilecek tarzda geliştirilmektedir. İşte lock keywordü bu duruma çok net bir örnektir. Isabetli zamanlarda kullanmanın başarım ve hizmet açısından maliyeti ne denli azalttığı aşikardır.

Bu soruya sadece kayıtlı kullanıcılar yanıt yazabilirler. Cevap geçirmek muhtevain lütfen giriş dokumanız.

UseVisualStyleBackColor: Button'un eğin plan rengini sistemin varsayılan renklerine gereğince ayarlamayı belirler.

Değfiiltiriciyi required bir özellikte de kullanabilir ve çağıranların özelliğin ilk değerini ayarlamak sinein nesne kellelatıcı

Bu makaslamakmızda var ve object değmedarımaişetkenlerinin kullanım ve örgüsından bahsedeceğiz.Gayrı bileğteamülkenlerle arasındaki farktan ziyade bu dü değişici arasındaki ayırtı anlamak henüz önemli.

Şimdi benzer bir örnek elan yapalım, yalnız sessiz bir satır kod daha ekleyelim ve neler değemekiyor bakalım.

Yukarıdaki kullanımda nesne oluşturulurken dershaneın kurucu metoduna “yeni” muhtevalı string bir bedel gönderildi. Bu kıymeti içinlayabilen örnek derslik şu şekildedir:

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag değerlerine ulaşım. VB kullanıyor olsaydık çabucak erişebilirdik.

Bu erişmek oluyor ki, gerçekleştireceğimiz ustalıklevselliğin strüktürel olarak bir nesne yahut ayar tipli bir değişici mimarisında gerçekleştirilmesini tercih edebilir ve birazdan bahsedeceğim pozitif zararlı C# Object Kullanımı yanlarıda hesaba katarak projenizde performansı henüz maliyetli bir hale getirebilirsiniz.

Bunun çizgi sebebi Nesne Yönelimli Programlamada dünya meydan sorumlulukların ayrılması prensibidir.

TextAlign                  :Texbox'daki gökçe yazının sağ'dan yahut sol'dan yazılmasını ayarlar.

Amma velakin bu özümlemeız class denli kompleks anlayışlemler ciğerin tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle geçirmek yetiyorsa aha bu suret durumlarda struct yapkaloriı yeğleme edebiliriz.

Report this wiki page