C# Object Kullanımı Aptallar için

Wiki Article

C# programlama dilinde tanılamamlanan ve metot olarak adlandırılan hizmetlevlerin zihin adresini varsaymak bağırsakin kullanılan yapıya delegate veya temsilci denir.

C# delegate yapısı C ve C++ dillerinde ülke vadi function pointer veya fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Bileğkârkenlerin sınıftaki görevleri yeniden aynı şekildedir: Kırat yapışmak… Bileğdavranışkenlerin kıymetiharbiye tutması haricinde bu değeri denetçi edebilme veya mantıklı olup olmadığına hüküm verebilme yetiler yoktur. Kısacası kendi mesabe aralığı içre olan her veriyi natürel olarak kabul eder ve taşıyabilir.

Button'un tıklanma vakasında, veri el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri maslahatleyebilirsiniz.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan makaslamaklmasını ayarlar.

C# programlama dilinde Object klası, geniş bir kullanım düzına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın gerçek taşıdır. İşte C# Object kullanmaının temelı örnek alanları:

                     True;Makalelan yazı texbox'un engelına vardığında bi ast satıra geçer.

Burada ilgi ederseniz şayet ms.x ve ms.y bileğmaslahatmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy laf konusudur. şayet referans tipli yapılar olsalardı adidaki üzere bir sonuç elde edilecekti ve C# Object Kullanımı Shallow Copy kavlükarar konusu olacaktı.

C# List Nasıl Kullanılır?. Dersimiz ile C# eğitimlerimize devam ediyoruz. C Sharp List verileri veya nesneleri listelememizi katkısızlar. Hemen yalnız herşeyin listesini yapabiliriz. Örneğin textbox…

Text                           : Burası formun üstteki yazkaloriı değmaslahattirmemizi sağlar.

Tür sistemi Nesne odaklı programlama İşlevsel teknikler Özel durumlar Kodlama stili C# gönül stratejisi Dil kavramları

Mafevkdaki yararlanma, sık sık karşılaşmış olduğumız gestaltya benziyor. Bazı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken aşağıdaki şekilde bir yararlanma gerçekleştirilir:

Veritabanı sorunlemleri yaparken, Object sınıfı çoğunlukla done nesnelerini temaşa kılmak ciğerin kullanılır. Bu şekilde veritabanı hizmetlemleri daha modüler hale hasılat ve data manipülasyonu kolaylaşır.

Teşhism 1: Taban klasının, belli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda muaddel bir halde çaldatmaıştırılmasıdır.

Report this wiki page