Bir İnceleme C# Object Kullanımı

Wiki Article



Protected Internal: Denetleme, türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, kontrolün erişimi belirlidır ve tek türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sair sınıflar aracılığıyla erişilebilir.

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Yukarıda object tipiyle oluşturulan değhizmetkenler bulunmaktadır.

C# programlama dilinde tanımlanan ve metot olarak adlandırılan mesleklevlerin zihin adresini kaplamak midein kullanılan konstrüksiyonya delegate yahut temsilci denir.

Bu nedenlerle, C# vüruttiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve uygulamalarının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

UseVisualStyleBackColor: Button'un dip düşünce rengini sistemin varsayılan renklerine bakarak ayarlamayı belirler.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının manzum bir şekilde yerleştirilmesi ve örgütlü edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca karşılık verebilir.

GenerateMember: Aranjör aracılığıyla otomatik olarak ad oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini istikbal etmek bağırsakin mukteza teamüllevselliği sağlar. Bu, uygulamanızın sakat kullanıcılar bağırsakin henüz erişilebilir olmasını sağlar.

Kolay Kullanma: Süssüz bir yapıya mevla olduğundan, C# geliştiricileri tarafından kolay benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ekleyerek veya yoklama ilaveten kullanımı enikonu basittir, bu da ihya sürecinizi C# Object Kullanımı hızlandırır ve muhtelitşıklığı azaltır.

kâh nesne odaklı programlamanın ilk sütunu veya ilkesi olarak adlandırılır. Klas yahut yapı, üyelerinden her birinin sınıf veya yapı haricinde ne kadar erişilebilir olduğunu belirtebilir.

Locked                      : Default olarak false olan bu özellik true strüktürlırsa form’ umuz tasarım anında ve çhileışma çabucak çtuzakıştığı yere sabitlenir.Boyunu ve yerini bileğiştirmeye izin vermez.

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak belirtilen özellik değerleri bileğemektirilmiş yeni bir eşya örneği oluşturmanıza imkân teşhisr.

Mesele burada iki sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil ansızın çokça nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T zamanında takkadak okkalı(n adet) dilek ulaşabilmekte(olasılık) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan haklı bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve hesabına Interface hatversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page