Greatest Kılavuzu C# Object Kullanımı için

Wiki Article

C# dilinde Object dershaneını kullanmanın nedenleri ve nasıl kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

C# tableLayoutPanel kullanmanın birsonsuz üstünlükı vardır ve aşağıda bunlardan bazıları listelenmiştir:

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar sağlamlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanılamar. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox tasarrufı ve özelliklerini keşfedeceğiz.

Lakırtııtım: Object klası, C# dilindeki tüm diğer sınıfların atasıdır. Zımnında, bir dershane oluştururken özel bir taban derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object dershaneından türetilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un üst maksat rengini sistemin varsayılan renklerine bakılırsa ayarlamayı belirler.

Ancak çabucak aşkın vakasın bulunduğu sınıflarda teşhismlama okkalı olacak ve dershaneın gereksiz yere kocalemesine illet olacaktır.

Yukarıdaki yararlanma, sık sık karşılaştığımız örgüya benziyor. Temelı durumlarda sınıflara, henüz nesne oluşturulurken parametre gönderilmesi gerekebilir. Bu durumda nesne oluştururken aşağıdaki şekilde bir tasarruf gerçekleştirilir:

Bir nesnenin iç durumunu ve medarımaişetlevselliğini gizleme ve sadece genel bir mesleklev kümesi üzerinden erişime ruhsat tesviye.

Ee kal gelimi struct C# Object Kullanımı konstrüksiyonsında da new operatrisünü kullanırsak eğer olur alakadar dokumadan bir nesne üretilecektir ama struct bir şayan tipli kararsız binasında başüstüneğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında korunum edilecektir.

her birinde yeni ve farklı mesleklevler muhtevain uygulamaları gökçe yazın. Bu türetilmiş sınıflar esasen sınıfında teşhismlanan tüm davranışlara BankAccount sahiptir.

Yazgımızın yukarıdaki satırlarında da bahsettiğimiz kabil struct C#’ta value type yaratabileceğimiz strüktürdır.

Kullanıcıların mevsuk tarih ve sayaç bileğerlerini girmelerini çıkarmak dâhilin yanlış kontrolleri ve art bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri kesinlikle gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak muhtevain Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl alışverişlendiği hakkında daha çokça veri edinin.

Kullanıcıların sayısal veya metinsel verileri girmesini sağlamlayabilir ve bu verileri doğrulayabilirsiniz. Örneğin, bir öğrencinin notunu girmesini ve makbul bir not aralığında olduğunu muayene etmesini sağlamlayabilirsiniz.

Report this wiki page